Субота, 04 травня 2024, 11:23
Повна версія сайту
;

У Чернігові з’явиться «Прозорий офіс»

12:03 23.01.2018    Коментарі  
 

У Чернігові має з’явитися Центр надання соціальних та інших адміністративних послуг в форматі «Прозорий офіс».

Надавати чи не надавати дозвіл на його створення вирішуватимуть депутати Чернігівської міської ради.

Створення Центру передбачається в будівлі Новозаводської районної у м.Чернігові  ради шляхом реконструкції першого (фронт-офіс) та другого (бек-офіс) поверхів.

Відповідно до пояснювальної записки, планується облаштування робочих місць для надання громадянам соціальних та адміністративних послуг спеціалістами управління праці та соціального захисту населення, Чернігівського об’єднаного управління Пенсійного Фонду України, Центру надання адміністративних послуг Чернігівської міської ради.

 Проектно-кошторисна документація на реконструкцію вже виготовлена. Загальний кошторис робіт складає майже 9,5 мільйонів гривень. Ці кошти підуть на реконструкцію першого поверху будівлі Новозаводської районної у м. Чернігові ради (5,8 млн грн) та другого поверху, як складової частини «Прозорого офісу» (3,6 млн грн).

Створення «Прозорого офісу» має на меті підвищення ефективності соціального обслуговування населення, створення зручних і сприятливих умов для отримання соціальних та адміністративних послуг суб’єктами звернень, забезпечення відкритості інформації про діяльність органів місцевого самоврядування.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає