Четвер, 28 березня 2024, 14:08
Повна версія сайту
;

Головною ялинкою Новгорода-Сіверського опалюватимуть лазню

13:49 23.01.2018    Коментарі  
 

Головну ялинку Новгорода-Сіверського відправили до комунальної лазні. Піде на опалення. Мешканці міста також позбуваються новорічних дерев. Проте жодне з них не буде викинуте на звалище.

На площі Новгорода-Сіверського знімають прикраси та ілюмінацію з головної ялинки. Їх складають у ящики, так зберігатимуть до наступного року. Було святкове дерево, стане деревиою. Підганяють трактор, — ялинку тягнуть на утилізацію.

Найближчими вихідними її спалять у лазні. Стовбуру головної ялинки вистачить, щоб двічі добре баню протопити.

За день в бані приймають до 100 відвідувачів. Будь-який матеріал для підігріву води знадобиться. Тому на опалення міської лазні також підуть вживані сосни та ялини, їх складають новгород-сіверці біля сміттєвих баків

Анастасія Меншикова ялинку не викидає ніколи. Кілька років оселю дівчинки на новорічні свята незмінно прикрашає одне й те саме живе дерево. В сім`ї вирішили – рубати та спалювати сосну не будуть. Навесні пішли до лісу, обрали собі невелику сосну та посадили на городі. Прижилася. З першими холодами дерево пересадили в просторе відро. На зимові свята заносять його в дім, прикрашають.

Анастасія з батьками цієї весни вирішили не пересаджувати дерево на город, аби не травмувати коріння. Так і буде воно рости до наступної зими, аби знову стати головною прикрасою різдвяних свят.

Відео Сівер-центр



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає