Середа, 24 квітня 2024, 18:53
Повна версія сайту
;

Що вимагали батьки учнів 10 школи під стінами міськради

08:36 24.01.2018    Коментарі  
 

Вчора під будівлею міськради мітингують батьки учнів 10 школи та самі школярі. Вони незадоволені висновками уже другої експертизи, проведеної Державним підприємством «Чернігівський Експертно Технічний Центр». Цю організацію запропонували в міськраді, батьки погодились. З висновком, який підтвердив попередні про аварійність прибудови, не погоджуються. Кажуть, експертиза була проведенна з порушеннями: грунти не досліджувались через морози, а брався попередній геологічний зріз. Батьки принесли свої вимоги на засідання комісії міськради- не припиняти навчання, облаштувати тимчасові вбиральні. В комісії не погоджується, бо згідно з висновками експертизи аварійна прибудова може обвалитися, є ризик, що і на основну будівлю.

Як передає наш кореспондент з місця події, міський голова Владислав Атрошенко зазначив, що жодних гарантій того, коли діти повернуться до 10 школи він не може дати. Заклад побудований в 1947 році, тож треба провести технічні та економічні експертизи щодо стану будівлі, щоб історія з прибудовою не повторилась зі всією школою. Так сказав міський голова.

В управлінні капітального будівництва міськради прогнозують, що на ремонт прибудови піде 9 місяців.

Її або капітально відремонтують, або розберуть і побудують заново. Школярі ж другу годину поспіль стоять під міською радою з плакатами, кажуть на навчання до 6 школи у понеділок не підуть.

Ми продовжуємо відслідковувати ситуацію.

Відео Сівер-центр



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає