Середа, 24 квітня 2024, 16:28
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині за крадіжки засуджено неповнолітнього до 2 років ув’язнення

08:34 25.01.2018    Коментарі  
 

У жовтні 2017 року вироком суду неповнолітнього, який повторно вчинив крадіжки з проникненням у приміщення та сховища домогосподарств у  с. Количівка Чернігівського району, засуджено до покарання у виді позбавлення волі строком на 2 роки.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Не погоджуючись з ухваленим вироком обвинуваченим внесена апеляційна скарга у зв’язку з суворістю покарання. Однак, доводи сторони захисту апеляційним судом не взято до уваги через їх необґрунтованість.    

Водночас, прокурором в суді доведено, що покарання у виді реального позбавлення волі є справедливим, оскільки неповнолітній вже потрапляв у конфлікт із законом та у 2015 році вже суд засуджував його за вчинення аналогічних злочинів проти власності, однак був звільнений від покарання з випробуванням.      Відтак, з огляду на існування ризику продовження протиправної діяльності повторне звільнення особи з іспитовим строком не застосовується.

Ухвалою апеляційного суду Чернігівської області від 24.01.2018 апеляційну скаргу обвинуваченого залишено без задоволення, а вирок суду – без змін, який набрав законної сили.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає