Четвер, 28 березня 2024, 18:47
Повна версія сайту
;

Ціна Козелецької «Муніципальної варти» мільйон гривень?

08:41 25.01.2018    Коментарі  
 

«Муніципальна варта» в Козелецькій громаді в цьому році буде профінансована на мільйон гривень. Гроші шукатимуть у бюджеті Козелецької селищної ради.

Про це пише "Час Чернігівський".

Відповідну Програму забезпечення діяльності Комунального підприємства «Муніципальна варта» на 2018 рік на грудневій сесії ухвалили депутати Козелецької селищної ради.

У Програмі зазначено, що бюджетні гроші будуть спрямовані на такі заходи:

1. Контролю за станом благоустрою, підтриманням порядку, забезпечення попередження;

2. Профілактичні заходи у сфері благоустрою;

3. Контролю за дотриманням підприємствами, установами, організаціями, громадянами вимог законодавства;

4. Контролю за озелененням, охороною зелених насаджень і водойм, утриманням у належному стані закріплених та прилеглих до належних суб’єктам господарювання, установам, організаціям будівель, споруд та територій;

5. Контроль за додержанням законодавства у сфері поводження з побутовими та виробничими відходами;

6. Вжиття заходів щодо зупинення робіт, які проводяться самовільно й порушують стан благоустрою міста, відшкодування завданих збитків та приведення об’єктів благоустрою до належного стану;

7. Боротьба зі стихійною торгівлею.

Що робила «Муніципальна варта торік?

На сайті муніципалітету йдеться про те, що за час недовгого свого існування у 2017 році варта намагалася сприяти поліції в пошуку та охороні кабелю, розбороняла бійки та сімейні сварки, слідкувала за громадським порядком на вулицях, патрулювала вулиці й дороги Козельця тощо.

Нагадаємо, що депутати Козелецької селищної ради одностайно підтримали проект рішення щодо створення комунального підприємства «Муніципальна варта» на червневій сесії у 2017 році. Тоді фінансування було на рівні 420 тис. грн.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає