П'ятниця, 19 квітня 2024, 21:52
Повна версія сайту
;

Сьогодні почали демонтувати головну новорічну ялинку Чернігова

16:31 25.01.2018    Коментарі  
 

У Чернігові сьогодні, 25 січня, на Красній площі розпочали демонтувати головну новорічну ялинку та святкову ілюмінацію. Роботи виконують працівники КП "Міськсвітло" Чернігівської міської ради.

Але святкове містечко працюватиме до 5 березня на період проведення зимових та весняних свят. Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко 15 січня.

До цього ж періоду на території площі працюватиме міська ковзанка та будуть встановлені тимчасова огорожа та одна тимчасова конструкція (об’єкт торгівлі).

Крім того, до 5 березня з 22 до 24 години на площі (перехрестя вул. Шевченка та просп. Миру біля Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка) буде обмежений рух автотранспорту. За словами директора КП «Центральний парк культури та відпочинку» Володимира Хольченкова, цю дорогу зараз перетинають шланги для заливки ковзанки. Запаси води у спеціальних ємностях треба поповнювати щодоби. Для цього й необхідно на пару годин перекривати проїзд. В інші години проїзд буде вільним.

Станом на цю годину вже демонтували частину ілюмінації та оздоблення ялинки. Загалом усі роботи з демонтажу будуть завершені до кінця цього дня.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає