Четвер, 28 березня 2024, 19:41
Повна версія сайту
;

Хто займатиметься благоустроєм зелених зон у Чернігові

16:52 25.01.2018    Коментарі  
 

18 грудня 2017 року управлінням ЖКГ Чернігівської міської ради оприлюднене оголошення про проведення відкритих торгів «Благоустрій озеленених територій» та розміщено у системі електронних закупівель ProZorro відповідну тендерну документацію.

Про це повідомляє Управління на своїй сторінці у Фейсбуці.

Наразі завершена процедура подання пропозицій на участь у тендері та проведено розкриття учасників торгів. Подано 2 заявки – від КП «Зеленбуд» та КП «АТП-2528». Після проведення аукціону буде обрано переможця, який й стане виконавцем робіт.

У тендерній документації вказаний очікуваний перелік робіт, що складається з близько 60-ти пунктів, та періодичність їх виконання у 2018 році. Наведена інформація є публічною та знаходиться у відкритому доступі. 

Під час виконання робіт з благоустрою озеленених територій виконавець робіт щомісяця складає поточні плани робіт із зазначенням їх фізичних обсягів по кожному виду діяльності. По факту виконання до управління ЖКГ подаються акти виконаних робіт з обсягами фактично виконаних робіт, які перевіряються працівником управління.

Окремо зауважимо, що у 2017 році, відповідно до документації про фактичне виконання робіт, вартість очищення газонів, квітників, пристовбурних лунок дерев і кущів, живоплоту від випадкового сміття на ділянці площею 100 м2 складала 1,87 грн. з ПДВ, кожне змітання снігу з однієї паркової лави коштувало 2,25 грн. з ПДВ.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає