П'ятниця, 19 квітня 2024, 23:15
Повна версія сайту
;

«Ви мені обіцяєте кожна по дитині народить, я вам обіцяю відремонтувати школу»,- Атрошенко

10:06 31.01.2018    Коментарі  
 

Точні строки, коли буде відремонтована 10-та школа у Чернігові наразі ніхто назвати не може.

На сесію Чернігівської міської ради прийшли занепокоєні батьки учнів школи із проханням міського голови Владислава Атрошенка дати обіцянку відремонтувати школу.  Однак, мер так і не сказав, коли буде відремонтована школа. В свою чергу, начальник Управління освіти Василь Білогура запевнив присутніх батьків, що до початку нового навчального року школа відремонтована не буде. На сьогоднішній день проводиться оцінка та експертиза щодо майбутнього школи.

Додамо, що Атрошенко наголосив, що політики у питанні тимчасового закриття школи немає.

Батьки учнів 10-ї школи заявили, що готові на все, навіть народити ще по одній дитині, аби ті навчалися у школі №10. «Ви мені обіцяєте кожна по дитині народить, я вам обіцяю відремонтувати школу»,- каже Атрошенко.

Окрім домовленостей із присутніми на сесії батьками, за пропозицією депутата Івана Бакшуна, міський голова дав розпорядження про створення комісії, яка займатиметься питанням подальшої долі 10-ї школи. Новостворену комісію очолить депутат міськради від ДемАльнсу Сергій Кирієнко.

До складу комісії пообіцяли включити і представників батьківського комітету.

Нагадаємо, що 10-та школа була закрита після експертних висновків про аварійність прибудови до школи. На сьогоднішній день діти навчаються у школі №6. 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає