П'ятниця, 29 березня 2024, 03:43
Повна версія сайту
;

На кордоні вилучили мисливські набої

11:46 01.02.2018    Коментарі  
 

Вчора, в міжнародний автомобільний пункт пропуску «Нові Яриловичі», під керуванням 55-річного громадянина України прибув на виїзд з України мікроавтобус «Форд-транзит». Водій для перетинання державного кордону обрав смугу «зелений коридор».

В ході проведення процедури прикордонно-митного оформлення водій, без дозволу та не зважаючи на попередження посадової особи Держприкордонслужби, покинув автомобіль та прискореним кроком направився назад – до тилового шлагбауму на в’їзді до пункту пропуску.

Негайно піднята за командою група реагування затримала правопорушника під час спроби передати сторонній особі, що знаходилась за межами пункту пропуску, невідомий пакунок.   

В ході, спільного з інспектором митниці, огляду пакунка виявлено 23 набої до нарізної мисливської зброї калібру 7,62 мм та один набій до бойової зброї такого ж калібру. Крім того в пакунку був знайдений ще й саморобний засіб для безшумної стрільби до нарізної зброї калібру 7,62 мм.

Про виявлення кримінального правопорушення передбаченого статтею 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України повідомлено співробітників Ріпкинського відділення Національної поліції, яким в подальшому і передано правопорушника разом з вилученими предметами.

Крім того, на правопорушника за порушення режиму в пункті пропуску та злісну непокору законним вимогам прикордонного наряду складено документи про притягнення до адміністративної відповідальності.


Автор: Помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби підполковник О.В.Дудко
Коментарів ще немає