Середа, 08 травня 2024, 01:24
Повна версія сайту
;

З наступного року Атрошенко пообіцяв активніше взятися за промоцію Чернігова

12:11 01.02.2018    Коментарі  
 

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко заявив, що з 2019 року він планує активно займатися промоцією міста, аби збільшити кількість туристів.

Про це він сказав сьогодні, 1 лютого, під час засідання виконавчого комітету.

За словами мера, він знає як продавати щось, тому персонально долучиться до розвитку туристичної галузі у місті.

Всі прийняти Програми по розвитку туризму та промоції, за словами Атрошенка, це першочергові заходи, на які йде невелике фінансування. «Я боявся що більше коштів і більша промоція призведе до більшої зацікавленості з боку туристів, до якої Чернігів не готовий»,- пояснив міський голова.

Саме тому, протягом цього року планується осучаснити в’їзди у місто, облаштувати громадські вбиральні у туристичних місцях, провести реконструкцію Валу та Алеї Героїв. Крім того, планується закінчити ремонти доріг по місту та вирішити питання із недобуваним «Дворянським зібранням» на Валу.

Лише після проведення всіх цих робіт, як запевнив Владислав Атрошенко, настане час збільшувати активність у промоції міста і в рази збільшувати кошторис.

Цікаво, що міський голова хоче «крутити» рекламні ролики про Чернігів на радіо, телебаченні і розміщувати рекламу у буклетах літаків.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає