П'ятниця, 26 квітня 2024, 18:10
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині ґвалтівника засуджено до 8 років ув’язнення

12:12 07.02.2018    Коментарі  
 

Чернігівською місцевою прокуратурою забезпечено підтримання обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом  насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом та згвалування.

Про це повідомляє прокуратура м.Чернігова.

Не зважаючи на те, що обвинувачений свою вину в інкримінованому правопорушенні не визнав, прокурором доведено, що у березні минулого року зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, нехтуючи право на статеву свободу, застосовуючи фізичне насильство змусив потерпілу задовольнити його статеву пристрасть неприродним способом.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, зловмисник, застосовуючи фізичне насильство  вступив з потерпілою в статеві зносини природнім способом.

 Дії зобвинуваченого кваліфіковано за  ч. 1 ст. 153 (задоволен6ня статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства), ч.2 ст. 152 КК України (зґвалтування, вчинене особою, яка раніше вчиняла кримінальне правопорушення, передбачено ст.. 153 КК України).

Ухвалюючи вирок суд врахував правову позицію прокурора та визнав зловмисника винним у вчиненні інкримінованих кримінальних правопорушень та  із застосуванням ст. 71 КК України призначив покарання у вигляді  восьми років  чотирьох місяців позбавлення волі.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає