Субота, 20 квітня 2024, 14:22
Повна версія сайту
;

Найбільша фракція міськради вимагає від мерії обґрунтування зменшення надбавки вчителям Чернігова

12:28 08.02.2018    Коментарі  
 

Найбільша фракція у Чернігівській міській раді «Наш край» вимагає від мерії надати обґрунтовану інформацію щодо зменшення надбавки вчителям міста.

Відповідне звернення депутати направили міському голові.

«Фракція політичної партії «Наш край» у Чернігівській міській раді звернулася з вимогами до міського голови надати обґрунтовану інформацію з відповідними розрахунками щодо виплат педагогічним працівника міста Чернігова у грудні 2017 року і січні 2018 року та не зменшувати надбавки педагогічним працівникам міста Чернігова (за необхідності віднайти можливості у міському бюджеті)»,- йдеться у зверненні.

Нагадаємо, що у Чернігові розгорівся скандал щодо зменшення надбавки за престижність праці чернігівським вчителям із 20% до 5%. Чернігівська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки заявляла, що наказ, виданий Управління освіти міської ради про зменшення надбавки  є незаконним.

В свою чергу, зарплатню у 10 тисяч гривень педагогам обіцяють у міській раді. В управлінні фінансів міської ради зменшення відсотка надбавки пояснюють тим, що державної субвенції не вистачає на виплату збільшеної заробітної плати і на виплату надбавок.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає