Субота, 27 квітня 2024, 03:41
Повна версія сайту
;

Оприлюднено проект реконструкції парку навпроти «Мегацентру»

11:14 12.02.2018    Коментарі  
 

Бульвар по проспекту Миру від вулиці Мазепи до вулиці Софії Русової (навпроти «Мегацентру») також чекає реконструкція.

Проект реконструкції, який розробили київська архітектурна майстерня «Контур», оприлюднив на своїй сторінці у Фнйсбуці громадський активіст Олександр Гашпар.

В проекті передбачено будівництво скейт-парку, критої сцени та спортивного майданчика, де буде стіл для пінг-понгу та тренажери.

Існуючі на сьогоднішній день пам’ятник афганцям, світло-музичний фонтан та дитячий майданчик, який під час передвиборчих перегонів побудував нинішній міський голова Владислав Атрошенко, залишаються незмінними.

Крім того, передбачається облаштування зелених зон та зон відпочинку у парку. Цікаво, що відповідно до комерційної пропозиції ТОВ «УкрТехМаш» одна лавка коштуватиме 5,5 тисяч гривень, а урна для сміття – 4,3 тисячі гривень.

Відповідно до оприлюдненого проекту, скейт-парк хочуть розмістити з лівої сторони від входу до підземного переходу. Там планується розміщення більш ніж десяти різноманітних елементів.

У соціальних мережах оприлюднений проект реконструкції викликав велику кількість критики. Активісти, що працюють у робочій групі над проектами реконструкції Алеї Героїв та нижньої частини Валу невдоволені тим, що знову проекти розробляються без участі громадськості.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає