Четвер, 18 квітня 2024, 03:30
Повна версія сайту
;

Патрульні знайшли вандалів, які пошкодили зупинку

13:58 12.02.2018    Коментарі  
 

11 лютого близько опівночі на лінію «102» зателефонував чернігівець та повідомив, що на вулиці Лісковицькій двоє невідомих щойно зірвали пластикову покрівлю із зупинки громадського транспорту та пішли у напрямку Болдиної гори, забравши відірваний лист пластику із собою. До заявника був направлений екіпаж патрульної поліції.

Прибувши на місце та поспілкувавшись із громадянином, що звернувся до поліції, поліцейські встановили, як виглядали невідомі, які понівечили зупинку.

Біля підніжжя Болдиної гори правоохоронці помітили двох осіб, які за описом були дуже схожими на тих, про кого розповів заявник, вони саме з’їхали зі схилу на шматку пластику.

Молоді люди (1992 та 1994 років народження) були з явними зовнішніми ознаками алкогольного сп’яніння. Спочатку вони намагалися заперечити свою причетність до пошкодження зупинки громадського транспорту, але після упізнання свідком правопорушення, зізналися у скоєному.

На місце була викликана слідчо-оперативна група. Огляд в медзакладі підтвердив факт алкогольного сп’яніння в обох громадян – 1 та 1,4 проміле алкоголю в крові.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає