Четвер, 28 березня 2024, 22:13
Повна версія сайту
;

В ЖКГ запевняють, що проект реконструкції парку навпроти «Мегацентру» можуть передати іншій проектній організації, яку запропонує громадськість

10:05 13.02.2018    Коментарі  
 

Проект реконструкції бульвару по проспекту Миру від вул. Івана Мазепи до вул. Софії Русової виконаний проектною організацією ПТАМ "Контур". Відповідні роботи виконувалися за погодженням заступника міського голови. Вартість проектних робіт склала 123,2 тис. грн.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє прес-служба Управління ЖКГ.

"За пропозицією чернігівців, управлінням ЖКГ може бути ініційовано передачу авторського права від ПТАМ «Контур» до запропонованої громадськістю проектної організації, яка виявить бажання провести коригування проекту",- йдеться у повідомленні.

Пропозиції з цього приводу слід подавати у письмовій формі до управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради за адресою вул. Реміснича, 19.

В свою чергу, громадська активістка Тетяна Романова обурилася тим, що міська влада вчергове розробила проект без проведення громадських слухань та урахування думки містян.

«Коли проект готовий і за нього заплатили кошти (вартість проектних робіт склала 123,2 тис. грн.), управління ЖКГ пропонує можливість передачі авторського права від ПТАМ «Контур» до запропонованої громадськістю проектної організації, яка виявить бажання провести коригування проекту.

Я так розумію, це намагання у такий спосіб приборкати активістів, щоб не умнічали... І цікаво, коригування має провести інша компанія безкоштовно чи знову будемо витрачати кошти з міського бюджету на проект? І чому знову без конкурсу і без думки людей?»,- пише вона.

Нагадаємо, що проект реконструкції парку оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуці громадський активіст Олександр Гашпар. Більш детально - за посиланням


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає