Середа, 24 квітня 2024, 01:24
Повна версія сайту
;

У Чернігові пройшов ярмарок «SALO-2018»

10:16 13.02.2018    Коментарі 1  
 

Другий щорічний чернігівський Fest-Ярмарок «SALO» зібрав минулої суботи понад сім тисяч відвідувачів та більше 90 учасників.

Провели його Центр громадських ініціатив та Обласна агенція регіонального розвитку "Вектор" на території Відкритого громадського простору «Publiс Space «RemZavod».

Фест-Ярмарок почався з молитви, яку провів капелан, священик УПЦ КП отець Євген Орда. Чернігівці передали йому зібрані на заході добровільні внески. 

Проведенню святкових заходів у Чернігові допомогла також Перша Чернігівська Сотня. Чимало чернігівців та гостей міста скуштували кулішу.

Під час цьогорічного Фест-Ярмарку чернігівці та гості міста відвідали виставку-продаж сала та м'яса; завітали на виставку виробів із сала, які створили створили студенти Центру Професійно-технічної освіти під керівництвом директора Наталії Олексіївни Потехіної; спробували ковбасні вироби українського виробництва, шашлики та гарячі напої; переглянули виступи художніх колективів; діти охоче взяли участь у цікавих і веселих конкурсах. Представники Громадської організації «Алея Майстрів» до Свята виготовили мило у формі сала.

Проводиться Фест-Ярмарок «Сало-2018» на підґрунті щосуботнього Фермерського ярмарку понад три роки за ініціативи Чернігівської міської ради та Чернігівської обласної державної адміністрації.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Проходил Мимо 2018-02-13 12:04:37

Неделю не читал интернет и не знал что этот фестиваль был. Ну ни в троллейбусах ни маршрутках объявлений не видел. Кто-нибудь подскажите где эти новости узнавать о мероприятиях в нашем городе? В телефоне поставлю метку на следующий год. Так вернее.