Вівторок, 23 квітня 2024, 14:48
Повна версія сайту
;

Поліцейські провели рейд у Ялівщині. Знайшли підлітків, що вживали алкоголь

13:32 13.02.2018    Коментарі  
 

В ході спільного профілактичного рейду міським парком «Ялівщина» інспектори ювенальної превенції Чернігова та патрульні зупинили групу підлітків з візком, повним алкоголю. 

Для запобігання пияцтву та алкоголізму, вживанню тютюнових виробів серед підлітків та недопущення їх продажу неповнолітнім, на вихідних інспектори ювенальної превенції Чернігова у взаємодії з патрульною поліцією провели профілактичний рейд до міського парку «Ялівщина».

Під час рейду правоохоронці помітили натовп підлітків, які котили господарський візок з торговельно-розважального центру, в якому крім харчів лежали й пляшки зі спиртними напоями.

Як пояснили діти, вони збиралися святкувати День народження своєї подруги, якій виповнилось 15 років. З їх слів, спиртне їм купили на їх прохання дорослі. 

Завдяки злагодженим діям патрульних та поліцейських ювенальної превенції вдалося попередити вживання алкогольних напоїв підлітками.

Правоохоронці повернули «алкогольну» покупку до супермаркету, викликали туди ж батьків підлітків і провели з ними профілактичні бесіди. Дорослих попередили про адміністративну та кримінальну відповідальність, яку вони можуть понести внаслідок невиконання батьками обов’язків з виховання своїх дітей. Для багатьох батьків ця несподівана зустріч з поліцією стала шоком. Сподіваємося, це стане приводом більш прискіпливо цікавитися чим їх чада займаються у вільний час.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає