Четвер, 28 березня 2024, 12:39
Повна версія сайту
;

У Чернігові п'яний водій керував фурою без документів і скоїв ДТП

16:48 14.02.2018    Коментарі  
 

14 лютого на лінію «102» надійшла інформація, що на вулиці Ціолковського сталася дорожньо-транспортна пригода – автомобіль RENAULT Premium з напівпричепом врізався у дерево. На місце був направлений екіпаж патрульної поліції.

Прибувши за адресою, патрульні побачили багатоваговик з геть понівеченою кабіною та водія поряд. Чоловік був у шоковому стані, але не постраждав.

Під час огляду у медзакладі з’ясувалося, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Кількість алкоголю в крові склала 1,85 проміле. До того ж виявилося, що документи на право керування транспортним засобом у нього відсутні. Куди у такому стані їхав за кермом фури, громадянин правоохоронцям пояснити не зміг.


Патрульні склали на водія три адміністративних протоколи: за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння), ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) та ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Подальшу долю водія буде вирішувати суд.



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає