Четвер, 25 квітня 2024, 22:22
Повна версія сайту
;

В Городня сталася пожежа у будинку. Вогнеборці врятували 53-річного чоловіка

10:27 15.02.2018    Коментарі  
 

14 лютого о 21:15 до Служби порятунку "101" у Городнянському районі надійшло повідомлення про пожежу в одному з помешкань триквартирного житлового будинку, що по вулиці Незалежності в районному центрі.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Оперативно до місця пригоди прибуло відділення 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. Вогнеборці о 21:20 загоряння локалізували, а о 22:00 остаточно ліквідували. Під час гасіння у щільно задимленій квартирі рятувальники відшукали 53-річного господаря, оперативно винесли його у безпечне місце та передали медичним працівникам. Каретою швидкої допомоги чоловіка було госпіталізовано до районної лікарні.

Ймовірною причиною виникнення пожежі послужила необережність господаря під час паління. Вогнем пошкоджено підлогу на площі 2 кв.м. та домашні речі.

У зв’язку з цим, рятувальники ДСНС України звертаються до громадянам з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем, не допускати паління у ліжку, ретельно гасити недопалки й сірники.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає