П'ятниця, 29 березня 2024, 01:53
Повна версія сайту
;

День Святого Валентина: у чернігівському РАЦСі одружилося 14 пар

10:30 15.02.2018    Коментарі  
 

Палац урочистих подій в День закоханих у Чернігові вперше працює з 8-ї ранку до 12-ї ночі. Головне територіальне управління юстиції в області реалізувало проект «Кохання поза часом». Молодята мали можливість розписатися майже безкоштовно, сплативши тільки державне мито у 85 копійок. 

Олег Трейтяк, начальник головного теруправління юстиції в Чернігівській області: «В нашому блакитному залі будуть одружуватися одночасно 5 щасливих пар».

Проект із задоволення підтримали працівники РАЦСу. До речі, тут віднедавна змінився керівник. Людмила Савенко стала новим начальником. Вона каже, задоволена своїм креативним колективом.

Світлана та Вадим познайомилися 5 років тому за дуже цікавих обставин – у лікарні.

Світлана, наречена: 
«Я працюю медсестрою».

Вадим, наречений: «Уколи добре робить та крапельниці добре ставила, не боляче».

Подружжя вірить у вічне кохання. Впевнені, що воно з часом стане ще міцнішим, адже скоро в них з’явиться малюк, на якого чекають не тільки вони, а й рідні, які прийшли їх привітати.

Марія та Олександр вирішили зареєструвати свої відносини після двох років зустрічі. Готувалися до цього дня ретельно. Вбрання обирали дотримуючись українських традицій. Ту мить, з якої все розпочалося, добре пам’ятають.

Олександр, наречений: 
«Познайомилися в Інтернеті».

На пропозицію руки і серця Марія відразу сказала «так».

Марія, наречена: «Я тебе дуже сильно люблю! Дуже рада, що зустріла тебе».

Мами не приховують своїх емоцій та радості за дітей.

Наступна пара, яка потрапила під об’єктив телекамери та поділилася своєю історією кохання, Яна та Віталій. Сподіваються все життя не тільки бути разом, а й зберегти ніжність один до одного, яку мають зараз.

У чернігівському РАЦСі в День Святого Валентина об’єдналося 14 пар.

Сюжет ТРА "Новий Чернігів"



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає