П'ятниця, 19 квітня 2024, 19:13
Повна версія сайту
;

У Чернігові сталася ДТП за участю п’яного водія

16:22 15.02.2018    Коментарі  
 

14 лютого близько опівночі на лінію «102» зателефонував охоронець загальноосвітньої школи № 19 та повідомив, що невідомий чоловік заїхав легковою машиною на територію закладу, пошкодивши огорожу. За вказаною адресою був направлений екіпаж патрульної поліції.

Прибувши на місце, патрульні побачили розбитий паркан школи, автомобіль ВАЗ-2109, водія, який ледь тримався на ногах, та заявника.

В результаті аварії ніхто, на щастя, не постраждав. Пошкоджень зазнав паркан навчального закладу, транспортний засіб та дорожній знак, який повністю був зламаний після зіткнення. 33-річний водій ВАЗу не заперечував, що вживав алкоголь. Єдине, що він зміг сказати правоохоронцям – це те, що на такий вчинок його штовхнули проблеми в особистому житті, а про наслідки він, за його словами, не подумав.

Факт алкогольного сп’яніння водія був підтверджений та задокументований під час огляду в медзакладі.

Патрульні склали на водія два адміністративних протоколи: за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння) та ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає