П'ятниця, 19 квітня 2024, 17:47
Повна версія сайту
;

В Чернігові поліція провела тактико-спеціальні навчання

17:00 15.02.2018    Коментарі  
 

На Чернігівщині пройшли тактико-спеціальні навчання поліції із затримання або знешкодження злочинців.

Для перевірки готовності поліцейських підрозділів Чернігівщини 14 лютого пройшли навчально-тренувальні заходи. В них взяли участь працівники підрозділів ГУНП в Чернігівської області, Управління патрульної поліції області, Управління поліції охорони, бійці Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД), нацгвардійці.

За сценарієм, поліція провела операцію із знешкодження та затримання злочинців і звільнення заручника, якого разом з машиною захопили озброєні нападники та перевезли до свого помешкання. Поліція поставлені задачі виконала на високому професійному рівні. 

Поліцейські із успіхом реалізували головну мету навчань - вдосконалення практичних навичок, налагодження взаємодії підрозділів та служб, застосування на практиці теоретичних знань з організації, тактики проведення спецоперацій та алгоритму дій під час реалізації оперативних планів різних спецоперацій.

Наразі керівники операції проводять аналіз її організації, планування та практичного етапу проведення, за результатами якого будуть внесені певні корективи в проведення подібних операцій у майбутньому.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає