Середа, 24 квітня 2024, 04:31
Повна версія сайту
;

Чернігівець, який таємно проник до магазину, намагався запевнити патрульних та охорону, що він там працює

08:33 20.02.2018    Коментарі  
 

17 лютого близько одинадцятої вечора екіпаж патрульної поліції отримав інформацію від служби «102», що на вулиці Олега Кошового у приміщенні магазину перебуває невідома особа.

Прибувши на місце, патрульні з’ясували, що до поліції телефонував охоронець магазину. Він розповів, що під час огляду території виявив у гаражі невідомого, який щось робив поряд із автомобілем (гараж та машина належать власникові магазину). Чоловік намагався запевнити охоронця, що він водій і прийшов до гаражу у справах, але у яких саме, він пояснити не зміг. Охоронець зателефонував до поліції та власнику магазину.

Власник підтвердив правоохоронцям, що такого працівника у нього немає. Також, оглянувши приміщення гаражу, з’ясувалося, що невідомий імовірно намагався поцупити акумуляторну батарею з авто: ввечері перед закриттям магазину машину залишили зачиненою і акумулятор знаходився під капотом, а під час огляду капот був відчинений і акумулятор стояв на підлозі.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Згодом поліція встановила особу невідомого – це 32-річний чернігівець, який уже має судимість за скоєння крадіжки.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає