Четвер, 28 березня 2024, 19:39
Повна версія сайту
;

Затримані наркоторговці, які працювали у Чернігівській та Київській областях

11:44 20.02.2018    Коментарі  
 

Співробітники Служби безпеки України припинили діяльність організованого угруповання, яке налагодило мережу реалізації психотропних та наркотичних речовин у Київській та Чернігівській областях.

Правоохоронці встановили, що наркобізнес організував мешканець Києва, до угруповання також входив колишній працівник поліції. Зловмисники збували наркотики через дрібних дилерів, у тому числі й неповнолітнім.

Оперативники управління СБ України у Чернігівській області задокументували низку фактів збуту психотропних та наркотичних речовин. За попередньою інформацією, сума щомісячного прибутку зловмисників від реалізації наркотиків перевищувала дев’яносто тисяч гривень.

Співробітники спецслужби «взяли» одного з наркоділків одразу після збуту чергової партії амфетаміну на суму майже десять тисяч гривень у Ніжині. Організатора наркобізнесу та іншого спільника правоохоронці затримали у Києві.

Під час проведення обшуків за місцями проживання зловмисників було вилучено майже п’ять кілограмів канабісу та підготовлену до продажу партію амфетаміну.

За матеріалами СБУ відкрито кримінальне провадження за ст. 307 Кримінального кодексу України. Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення інших осіб, причетних до функціонування мережі збуту психотропних та наркотичних речовин.

Операція з викриття зловмисників проводилась спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури.



Автор: Прес-група Управління СБ України в Чернігівській області
Коментарів ще немає