Четвер, 28 березня 2024, 10:55
Повна версія сайту
;

Чи знімуть заборону на продаж алкоголю після 22?

16:31 21.02.2018    Коментарі 1  
 

На нижній частині Валу в парку Коцюбинського шукають аварійні дерева. На замовлення управління ЖКГ працівники «Зеленбуду» та екологічної інспекції проводять попередні обстеження. За ними вже виявлено десятки стовбурів, що можуть впасти. 

Роман Старіков, начальник КП «Зеленбуд»: «Наприклад, товщина стовбура дерева 40 см, а глибина ураження, тобто дупло, 24 см».

Ці аварійні дерева інспектори позначили та остаточна їх доля вирішуватиметься комісією з обстеження зелених насаджень. До того ж керівник підприємства каже, що закиди у бік працівників про знесення дерев задля отримання цінних порід є безглуздими припущеннями.

В місті продовжують з’являтися незаконні забудови. Так, за адресою проспект Миру, 195 зафіксували зведення незаконної авто мийки. Матеріали порушення передали вже до правоохоронців. На власників чекає чималий штраф.

Жорстокі санкції чекають на всіх, хто самовільно вирішить будувати на території міста, запевнив міський голова.

Так, на початку нового року «Муніципальна варта» звільнила від незаконних забудов територію біля ринку «Нива».

До того ж «Муніципальна варта» провела рейд з виявленню продажу алкоголю після 22. Результати: великі мережеві магазини дотримуються рішення про заборону, а от частина маленьких точок продажу навіть не припиняли його.

Торгують у місті і саморобним алкоголем.

Тож міський голова запропонував провести публічні обговорення щодо подальшого існування цієї заборони.

Сюжет телеканалу "Дитинець"



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Alko 2018-02-22 09:31:44

Вопрос давно решен, какие могут бить дискуссии. Читай Постанова від 24.05.2016 № 21-873а16, 2а-54/10, Верховний Суд України