П'ятниця, 19 квітня 2024, 17:01
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині запрацював Мобільний сервісний центр МВС

10:08 22.02.2018    Коментарі  
 

Відтепер громадянам з віддалених куточків області не потрібно витрачати час та кошти, щоб відвідати Територіальний сервісний центр МВС для отримання послуг, Мобільний сервісний центр приїде до вас сам.

21 лютого до с. Іванівка Чернігівської області здійснив свій перший виїзд Мобільний сервісний центр МВС. Це вперше, коли не громадяни їхали за отриманням державних послуг, а державний сервіс рухався до громадян.

Мобільні сервісні центри МВС – це пересувні центри, оснащені необхідним сучасним обладнанням, які виїжджають у віддалені населені пункти, де відсутні стаціонарні територіальні сервісні центри.

МСЦ надають найпопулярніші послуги сервісних центрів:

  • реєстрація та перереєстрація транспортних засобів,
  • заміна посвідчення водія,
  • видача міжнародного посвідчення водія,
  • прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

Мобільні сервісні центри МВС обслуговуватимуть громадян у регіоні на запит від органів місцевого самоврядування. Подати запит можна у регіональний сервісний центр МВС в Чернігівській області. Контакти: 14013, м. Чернігів, вул. Шевченка, 26,
тел. (0462) 65-14-94

Графік курсування, часи прийому мобільних сервісних центрів МВС та інтерактивну карту маршрутів можна переглянути на сайті РСЦ МВС у розділі «Мобільні СЦ».

Нагадуємо, що інформацію про порядок отримання послуг можна знайти на сайті Регіонального сервісного центру МВС в Чернігівській області, отримати консультацію – за номером контакт-центру: (044) 290-18-99, або на офіційній сторінці РСЦ МВС у мережі Facebook.


Автор: Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Чернігівській області
Коментарів ще немає