П'ятниця, 19 квітня 2024, 01:19
Повна версія сайту
;

Конкурсна комісія щодо Меморіалу Захисникам засідатиме сьогодні

10:55 22.02.2018    Коментарі  
 

На сьогодні, на 15:00 у великій залі Чернігівської міської ради заплановане проведення засідання конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу проектів Меморіалу Захисникам України.

Цю інформацію ПіК підтвердили у прес-службі міськради.

За словами прес-секретаря міської ради Наталі Чусь, сьогодні планується обрання голови комісії та розкриття конвертів і перевірка проектів на відповідність.

Нагадаємо, що заступник міського голови Олександр Ломако повідомляв, що орієнтовно переможця визначатимуть у п’ятницю, 23 лютого.

Зазначимо, що на офіційному сайті Чернігівської міської ради жодної інформації щодо дати та часу проведення засідання конкурсної комісії немає.

Як раніше повідомляв ПіК, на сьогоднішній день до міської ради подано 14 робіт на конкурс щодо спорудження Меморіалу Захисникам України у Чернігові.

Нагадаємо, це вже другий конкурс на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України.

Результати минулого, в якому перемогла житомирянка Анастасія Орищук, відмінили.

Міський голова Владислав Атрошенко розкритикував один із проектів-переможців у формі тризубу і раніше називав його «лягушатником».

Згодом від ідеї його спорудження було вирішено відмовитись. Був оголошений повторний конкурс. Призовий фонд для переможця збільшено з 10 до 100 тисяч гривень.

Проектні пропозиції на новий конкурс приймаються з 16 червня 2017 року по 09 лютого 2018 року включно. 

Меморіал збираються спорудити на місці, де раніше стояв пам'ятник Леніну. 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає