П'ятниця, 19 квітня 2024, 18:53
Повна версія сайту
;

В Чернігові затримали дует грабіжників

14:59 22.02.2018    Коментарі  
 

По допомогу до Чернігівського відділу поліції із заявою про пограбування звернувся 34-річний чоловік, у якого двоє зловмисників відібрали мобільний телефон і 400 гривень. Нападники затримані.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. В ході подальшої перевірки поліцейські встановили, що чоловік приїхав у Чернігів до родича. Пізно увечері він зібрався в магазин, коли на вулиці до нього підійшли двоє молодиків і попросили закурити.

Не довго думаючи, чоловік дав прохачам 200 гривень і сказав, щоб ті купили собі любих, які вподобають. Парочка в точності виконала "вказівку" й купила сигарет собі і щедрому добродію, навіть віддали решту. Але потім у хлопців визріло бажання пограбувати п’яненького пана, який на свою біду показав дорогий мобільний телефон. Дочекавшись, коли той зайде в темне місце, хлопці підбігли до нього, відлупцювали, а потім відібрали телефон та 400 гривень.

Отримавши мізерні прикмети грабіжників та провівши комплекс розшукових заходів, оперативники встановили, що до пограбування причетні двоє 18-річних чернігівців. Хлопців затримали, вони зізналися у скоєному. Телефон в подальшому був вилучений та направлений на експертизу. 

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає