П'ятниця, 29 березня 2024, 11:15
Повна версія сайту
;

У Носівському районі рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку

10:47 23.02.2018    Коментарі  
 

22 лютого о 10:40 до Служби порятунку "101" у Носівському районі надійшло повідомлення про пожежу двоповерхового житлового будинку в с. Тертишники.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

За викликом до місця події оперативно прибуло відділення 17-го державного пожежно-рятувального підрозділу з м.Носівки та пожежна команда ПП «Агропрогрес» з села Степові Хутори. На той момент вогонь охопив дах будинку. Спільними діями вогнеборців у складі 6 чоловік особового складу та 2 одиниць спеціальної техніки пожежу об 11:20 було локалізовано, а о 13:00 остаточно ліквідовано.

Як з'ясувалося, причиною пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки під час монтажу нагрівальних печей та димарів, зокрема відсутність безпечної протипожежної відстані між димарем та дерев’яним перекриттям будинку.

Рятувальники УДСНС України у Чернігівській області закликають громадян частіше звертати увагу на стан печей, димарів з метою своєчасного очищення їх від сажі, а також виявлення можливих тріщин. Щоб уникнути загоряння від теплового впливу, не перегрівайте надмірно опалювальні печі та не розташовуйте поблизу них ліжка, меблі, дрова або інші спалимі речі. Пам’ятайте, дотримання правил пожежної безпеки допоможе Вам уникнути лиха й зберегти своє життя та майно.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає