Субота, 27 квітня 2024, 07:29
Повна версія сайту
;

Міськрада звернулася до СБУ через провокативні листівки щодо платіжок за тепло

15:19 23.02.2018    Коментарі 2  
 

Чернігівська міська рада звернулася до Служби безпеки України з приводу поширення в Чернігові листівок відверто провокативного і брехливого характеру. 

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив заступник міського голови Олександр Ломако.

Ці листівки стосуються заклику містян не платити за тепло, якщо немає змоги. Крім того, автори листівок запрошують чернігівців прийти завтра, 24 лютого, у парк навпроти будівлі міської ради на віче.

«Вважаємо поширення подібних закликів діями, які спрямовані на розхитування ситуації в місті, в чому може бути зацікавлена країна-агресор або особи, які працюють в її інтересах. Закликаю всіх мешканців міста утриматися від участі в подібних заходах»,- йдеться у дописі Ломаки.

Крім того заступник міського голови пояснив, у чому саме неправдивість і провокація на даних листівках: «1. Субсидии никто отменял.

2. Городской бюджет не имеет ни возможности, ни механизма для любой компенсации. Эти обязательство взяло на себя государство, когда НКРЕ подняла тарифы, а правительство ввел механизм субсидий.

3. Городская власть не устанавливает тарифы на тепло, это компетенция центральных органов власти».

Як відомо, такі віче у Чернігові збираються регулярно, кожної суботи.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість алекс 2018-02-23 20:43:18

Это мне напоминает о том, как Ломако и Атроха присылали пользователям "Основы" платежки с указаниями не платить через банк Демарк, в то время когда Банк еще выдавал кредиты. В результате чего паника задавила банк

Гість север 2018-02-23 21:33:36

А АТРОХА НЕ ВЛЕЗ В ТЕЦ СЛУЧАЙНО,СО СВОЕЙ ДОЛЕЙ.