Субота, 20 квітня 2024, 01:55
Повна версія сайту
;

Творча майстерня об’єднала молодих чернігівців з особливими потребами

07:50 27.02.2018    Коментарі  
 

Вже майже півтора десятки років (з 19 січня 2004 року) у Чернігівському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді діє Творча майстерня для людей з особливими потребами. Це форма групової роботи, що об’єднує на добровільних засадах дітей та молодь з функціональними обмеженнями, а також їхніх батьків. 

Сьогодні, незважаючи на ріст кількості людей з інвалідністю, в нашій країні ще недостатньо установ, які допомагають їм у соціальній адаптації. Їхнє спілкування обмежується рамками батьківської родини або найближчих родичів, тож  основною їхньою проблемою є самітність. 

З метою забезпечення прав дітей та молоді з особливими потребами на розвиток творчих здібностей при Чернігівському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді кожного тижня працює творча майстерня. Кожне заняття у майстерні – це для молодих чернігівців з особливими потребами можливість не лише розвинути свої уміння, а й поспілкуватися.  

Заняття у майстерні проводяться кваліфікованими педагогами з навчально-освітніх закладів міста і спрямовані на розвиток здібностей, пізнавальних процесів та самовдосконалення людей з особливими потребами. 

Всі бажаючі взяти участь у роботі Творчої майстерні можуть звернутися до Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: 

вул. Хлібопекарська, 24а (приміщення дитячого садка № 54) з 8.00 до 17.00 (обідня перерва 13.00-14.00)


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає