Четвер, 25 квітня 2024, 18:54
Повна версія сайту
;

Депутати виділили додаткові кошти для фінансування природоохоронних заходів

16:22 28.02.2018    Коментарі  
 

Сьогодні, 28 лютого, Чернігівська міська рада внесла зміни до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2018-2020 роки.

Депутати міської ради збільшили фінансування кількох природоохоронних заходів, які проводитимуться у 2018 році.

На поліпшення технічного стану та благоустрій водойми на території Центрального парку культури та відпочинку додатково з міського бюджету виділено 266,039 тис. грн. Ця необхідність виникла у зв’язку із підвищенням розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів. Тобто, у поточному році для реалізації цього природоохоронного заходу загалом передбачено фінансування у сумі 1 866,039 тис. грн.

Нещодавно у м. Чернігові були реалізовані два проекти по реконструкції на річці Стрижень гідротехнічної споруди по вул. Героїв Чорнобиля та шахтного водоскиду в районі вулиці Курсанта Єськова.

У зв’язку із проведенням управлінням Державного агентства рибного господарства у Чернігівській області уточнення даної суми компенсації рибному господарству за діючими на момент проведення робіт коефіцієнтами  вартості будівництва (питомі капіталовкладення на 1 т риби-сирцю), необхідно здійснити додаткову компенсацію рибному господарству. Крім того, для введення в експлуатацію гідротехнічної споруди на річці Стрижень по вул. Героїв Чорнобиля необхідно здійснити оплату послуги з видачі сертифікату відповідності закінченого будівництвом об’єкта.

Для фінансового забезпечення цих заходів необхідно доповнити додаток до Програми пунктом 1.13. «Реконструкція гідротехнічних споруд із компенсацією збитків рибному господарству» із фінансуванням у 2018 році у сумі 62,008 тис. грн.

Цим же рішенням депутати міської ради для забезпечення завершення робіт з будівництва пункту тимчасового утримання тварин по вул. Любченка з міського бюджету виділили кошти у сумі 352,950 тис. грн.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає