Субота, 20 квітня 2024, 11:18
Повна версія сайту
;

Депутати збільшили фінансування на освітню і медичну галузі

10:09 01.03.2018    Коментарі  
 

Депутати Чернігівської міської ради погодили виділення додаткових коштів у сумі 18 млн грн із міського бюджету на фінансування надбавок за престижність праці педагогічним працівникам Чернігова у першому кварталі цього року. Крім того, під час сесії міськради виділено 40 млн грн з міського бюджету на зарплати медичним працівникам міста.

Окрім цього Депутатами було підтримано звернення до керівництва області і Кабінету Міністрів України щодо необхідності збільшення освітньої субвенції для навчальних закладів Чернігова. Зокрема, у зверненні до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та міністра освіти України зазначається, що для повної виплати заробітної плати вчителям зі збереженням 20% надбавки за престижність праці, освітня субвенція місту має становити 315,5 млн грн, а тому наразі не вистачає майже 49 млн грн.

«Чернігівська міська рада звертається з пропозицією щодо врахування інтересів педагогічних працівників та перегляду розрахованого розміру освітньої субвенції для міста Чернігова на 2018 рік», - наголошується у тексті звернення.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає