Четвер, 28 березня 2024, 11:37
Повна версія сайту
;

Триває підготовка проектів, що реалізовуватимуться за кошти ДФРР

11:45 02.03.2018    Коментарі  
 

В області триває поточна робота з підготовки проектів, які у 2018 році реалізовуватимуться в Чернігівській області за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Як відомо, за підсумками конкурсного відбору до рейтингового списку увійшли 49 регіональних проектів (з них 2 – перехідні з 2017 року). Наразі цей список направлений до Мінрегіону.

На даний час замовники проектів – а це органи місцевого самоврядування, об’єднані територіальні громади, райдержадміністрації та бюджетні установи – оперативно доопрацьовують свої проекти. Це, в першу чергу, стосується проектно-кошторисної документації, яка має бути приведена у відповідність до цін 2018 року (враховуючи рекомендований Мінрегіоном рівень заробітної плати у будівництві на поточний рік).

— Замовники проектів спільно з проектними організаціями повинні терміново здійснити перерахунки проектно-кошторисної документації. Визначено дедлайн – 15 березня. До цього дня оновлені та доопрацьовані пакети документів мають бути подані до Чернігівської ОДА, – наголосила в.о. першого заступника голови ОДА Юлія Свириденко.

Департамент економічного розвитку ОДА знаходиться на зв’язку та оперативно консультує всіх замовників та проектантів щодо якнайшвидшої та якісної підготовки пакетів документів.

Нагадаємо, всього у 2018 році Чернігівщина отримає 115,7 мільйонів гривень на реалізацію проектів за рахунок коштів ДФРР.


Автор: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
Коментарів ще немає