Четвер, 28 березня 2024, 15:43
Повна версія сайту
;

Упродовж святкових і вихідних днів рятувальники 64 рази залучалися на ліквідацію пожеж і надзвичайних подій

12:46 12.03.2018    Коментарі  
 

Упродовж святкових і вихідних днів підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області 64 рази залучалися на ліквідацію пожеж, надзвичайних подій та надання допомоги населенню. Зокрема, ліквідовано 9 пожеж, знищено 2 автомобіля та пошкоджено ще 6 споруд, також 53 рази надано допомогу водіям транспортних засобів, які потрапили на  проблемні ділянки доріг, в результаті чого вивільнено 59 одиниць автотранспорту, у яких перебувало 60 громадян, ще 2 рази рятувальники залучалися на інші події.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Слід зазначити, що основними причинами виникнення пожеж послужили порушення правил монтажу та експлуатації нагрівальних печей і димарів, електричних приладів та електромереж, необережність громадян у поводженні з вогнем.

Для надання допомоги водіям від підрозділів УДСНС в області залучалося 139 рятувальників та 52 одиниці пожежно-рятувальної техніки підвищеної прохідності.

У зв`язку з цим, рятувальники закликають громадян звертати увагу на стан опалювальних печей, надмірно їх не перегрівати, не залишати без належного нагляду та не розпалювати за допомогою легкозаймистих рідин. Також необхідно слідкувати за справністю електричних мереж і приладів. Слід пам'ятати, що дотримання цих правил допоможе Вам уникнути лиха й зберегти своє життя.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає