Субота, 20 квітня 2024, 06:59
Повна версія сайту
;

Гройсман розказав, що тариф на опалення залежить і від міських голів

13:56 12.03.2018    Коментарі  
 

Тариф на опалення для населення частково залежить і від міської влади.

На цьому наголосив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

«Тарифи, обсяги споживання, оплата за послуги і ефективність використання ресурсів. Кожна моя зустріч не обходиться без обговорення цих питань. Не втомлююсь наголошувати - це пряма відповідальність конкретного міського голови, конкретного теплокомуненерго.

Кабінет Міністрів готовий допомогти. Ми запускаємо Фонд енергоефективності, фінансуємо програму "теплих" кредитів, надаємо субсидії – персональну знижку для кожного, кому кінцева вартість комунальної послуги зависока. Але це магістральні напрямки роботи. 

Локально саме місцева влада має утеплити будинки, провести нові труби, оновити котельні - аби не гріти повітря, не спалювати зайві обсяги палива і не змушувати людей переплачувати»,- йдеться у повідомленні Гройсмана.

Нагадаємо, що Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко неодноразово наголошував на зустрічах із містянами про те, що тарифоутворення залежить від Києва і міська влада не має жодного відношення до цього.

Як раніше повідомляв ПіК, Чернігівська міськрада навіть звернулася до СБУ щодо «провокативних листівок» про народне віче з питань платіжок. Тоді заступник міського голови Олександр Ломако наголошував, що встановлювати тарифи на тепло не компетенція міської влади.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає