Середа, 24 квітня 2024, 22:09
Повна версія сайту
;

У Кіптях патрульні виявили громадянина, якого поліція розшукувала за квартирні крадіжки в Києві

14:03 12.03.2018    Коментарі  
 

9 березня на стаціонарному посту «Кіпті» спрацювала система відеонагляду за дорожнім рухом – на моніторі висвітилося повідомлення, що автомобіль SKODA Fabia, який рухається з боку столиці, перебуває у розшуку. Патрульні поліцейські, які чергували на посту, зупинили транспортний засіб.

Під час перевірки особи з’ясувалося, що 34-річного водія розшукують київські правоохоронці – він ймовірно причетний до квартирних крадіжок, що сталися в одному з районів столиці. Автомобіль був внесений до бази розшуку, як транспортний засіб, на якому особа може пересуватися.

Патрульні одразу повідомили київських колег, що є збіг за базою розшуку і особа зараз перебуває у Кіптях на стаціонарному посту патрульної поліції. З Києва одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Коли опергрупа прибула на місце, під час проведення огляду автомобіля в салоні виявили речі та документи, які були викрадені 6 березня з однієї з київських квартир. Після того, як на місці завершилися першочергові слідчі дії, водія та автомобіль доправили до Києва у супроводі київських правоохоронців.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає