Четвер, 25 квітня 2024, 05:01
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині викрито кустарного виробника наркотиків

09:42 13.03.2018    Коментарі  
 

Оперативники кримінальної поліціїу Козелецькому районі встановили особу підозрюваного у виготовленні та зберіганні наркотичних засобів, та разом зі слідчо-оперативною групою провели санкціонований обшук в його господарстві. 

Оперативники кримінальної поліції Козелецького відділення поліції ГУНП в Чернігівській області, провівши ряд заходів, встановили, що на території Козелецького району за місцем свого проживання молодик виготовляє та зберігає наркотичні засоби.

Отримавши дозвіл від суду, в присутності понятих поліцейські провели санкціонований обшук за місцем мешкання підозрюваного.
Інформація про діяльність кустарного виробника наркотиків повністю підтвердилася. 

В господарстві 34-річного чоловіка виявили та вилучили речовину бурого кольору, розлитої у пляшки різної ємності. Там же зберігалися понад 30 пакетів з зернами маку, посуд для виготовлення наркотичних засобів та інше. Все вилучене під час обшуку направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. 

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) - карається позбавленням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає