Четвер, 25 квітня 2024, 23:01
Повна версія сайту
;

У Сновську батьки школярів та педагоги 2 школи вийшли на протест

10:01 13.03.2018    Коментарі  
 

У Сновську батьки школярів та педагоги 2 школи вийшли на протест. Люди обурені інформацією про можливе закриття опорного закладу, де навчається 270 дітей з міста та усього району. Кажуть: у приміщенні школи хочуть облаштувати центр надання адміністративних послуг.  Представники міської влади чутки спростовують.

Поки діти на уроках, їхні батьки збираються у коридорі та спортзалі школи. Заспокоювати людей прийшов міський голова Олександр Медведьов. Його обступають та ведуть до спортивної зали, де збирається мітинг.

Батьки учнів та педагоги обурені інформацією про можливе закриття школи. Вона пролунала у кінці лютого на шкільній нараді з вуст секретаря міськради.

Педагоги кажуть, під час наради секретар повідомила, що в приміщенні школи облаштують центр надання адміністративних послуг. Закриття опорної школи, де навчаються діти з міста і всього району неможливо допустити, стверджують вони. По-перше, лише тут навчають дітей з інвалідністю. По-друге, в сусідній гімназії фізично не розмістити усіх учнів.

Секретар міськради Наталія Самойлова понад 19 років працювала в школі в тому числі й директором: звідси і перейшла на роботу в міськраду. Каже, про закриття школи на нараді з вчителями не говорила.

За словами Наталії Самойлової, про закриття школи й облаштування там центру надання адміністративних послуг йшлося на сесії міськради. Однак хто озвучив цю ідею точно не знає. Міський голова переконує: поки працюватиме на посаді, школу не закриють.

За словами Олександра Медведьова, єдиний можливий варіант реорганізації школи – переведення її на 8-річне навчання, якщо за 2 роки там не зможуть набрати 10-ті класи.

Відео Сівер-центр


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає