П'ятниця, 19 квітня 2024, 10:34
Повна версія сайту
;

Автобуси та тролейбуси у Чернігові ходитимуть з урахування розкладу потягів

11:14 13.03.2018    Коментарі  
 

Ряд автобусів та тролейбусів Чернігова, що підпорядковуються комунальному підприємству «Чернігівське тролейбусне управління», ходитимуть з урахуванням розкладу потягів.

Відповідний проект рішення виноситься на розгляд членів виконавчого комітету.

«Внести зміни до розкладу руху тролейбусів і автобусів, що працюють у напрямку до залізничного вокзалу, з урахуванням часу відправлення і прибуття приміських поїздів»,- йдеться у проекті рішення.

Окрім того, цим проектом рішення передбачається і організація пасажирських перевезень містян до дачних масивів на період з 17 квітня до 15 жовтня. Стандартно, у цей період щочетверга ходитимуть пільгові автобуси.

Також, передбачається організація додаткових маршрутів до міського кладовища «Яцево» у поминальні дні.

Цікаво, що цим проектом рішення виконком просить Управління ЖКГ та патрульну поліцію до 20 квітня 2018 року провести обстеження доріг, на яких проходять міські маршрути пасажирських перевезень і розташовані зупинки громадського транспорту, та до 31 травня 2018 року усунути виявлені недоліки. У першу чергу виконати ремонтно-будівельні роботи і прибирання проїжджої частини вулиць та доріг, де проходять маршрути міського пасажирського транспорту.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає