П'ятниця, 29 березня 2024, 04:33
Повна версія сайту
;

Де можна знайти актуальну інформацію про всі об’єкти комунальної власності Чернігова?

08:41 16.03.2018    Коментарі  
 

Виконком Чернігівської міської ради на засіданні 15 березня погодив рішення, яким дав дозвіл міському Фонду комунального майна спрямувати додаткові кошти (без збільшення фінансування, шляхом перерозподілу) на сплату за опалення приміщень міської комунальної власності, які на даний час не зайняті, не здаються в оренду і розташовані так, що відключити їх від опалення неможливо.

Необхідність у додаткових коштах пов’язана з підвищенням тарифів на опалення (Програма управління комунальним майном територіальної громади міста Чернігова на 2017-2019 роки приймалася ще в 2016 році).

Таких приміщень зараз у власності територіальної громади Чернігова три: по вул. Гагаріна,4; вул. Олега Кошового, 31 та вул. Текстильщиків, 39.  

Місто готове як надати їх в оренду, так і продати.

Докладніше про ці приміщення, а також про всі об’єкти комунальної власності міста Чернігова – з інтерактивною картою, зазначенням адрес, характеристик приміщення, пропозиціями для потенційних орендаторів і покупців, фотоматеріалами тощо – можна дізнатися на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради в розділі «Про місто» (підрозділ «Комунальна власність»). Інформація в ньому постійно підтримується в актуальному стані.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає