Четвер, 25 квітня 2024, 21:08
Повна версія сайту
;

В Чернігові поліція викрила виробника дитячої порнографії

14:30 16.03.2018    Коментарі  
 

Суд відправив у слідчий ізолятор наркоторгівця, який розбещував неповнолітніх дівчаток та знімав порнографічне відео за їх участю. 

Поліція отримала інформацію про чернігівця, який збуває амфетамін, у тому числі й неповнолітнім. В ході санкціонованого обшуку оперативники виявили у зловмисника не тільки амфетамін і марихуану, а й відеозаписи відвертого характеру, де власник помешкання розбещує неповнолітніх дівчат «під кайфом».


Оперативники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Чернігівській області встановили чотирьох таких неповнолітніх, троє з них вже дали покази. Своїх жертв наркоторгівець залякував, шантажуючи оприлюдненням відзнятого відео, та відбирав у них телефони та ноутбуки.


Відносно лиходія відкрито кілька кримінальних проваджень - за статтею 309 Кримінального кодексу України (незаконні операції з наркотиками), за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх) та за частиною 4 статті 301 Кримінального кодексу України (виготовлення дитячої порнографії або примушування неповнолітніх до участі у створенні творів, зображень або кіно- та відеопродукції порнографічного характеру) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років.


Чоловік на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України поміщений до слідчого ізолятора.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає