Четвер, 25 квітня 2024, 12:16
Повна версія сайту
;

Іржаві ліхтарі, паркан, неякісні лавочки: оновлений сквер Хмельницького втрачає привабливість

09:23 21.03.2018    Коментарі  
 

Іржавий паркан і ліхтарі, а також лавочки з неякісної деревини: у Чернігові відремонтований торік сквер імені Хмельницького почав втрачати свій початковий вигляд. Паркан, який уже встиг покритися іржею, обіцяють замінити цією весною. За словами міського голови Владислава Атрошенка, така проблема виникла через десять днів після встановлення паркану.

Владислав Атрошенко

«Були технологічно не витримані всі норми і вимоги при виготовленні цього забору. І підрядна організація, яка цим займалася і встановлювала, це фірма «СТВ», чернігівська, вона за свій кошт повністю переробить весь цей забор. Це її зобов’язання, вона повністю саме цей забор, вона акуратно зріже і встановить на це саме місце».

Оновлений сквер імені Богдана Хмельницького урочисто відкрили у вересні минулого року – якраз на День міста. Реконструкція обійшлася платникам податків у 19 мільйонів гривень. Та вже незабаром почав іржавіти паркан навколо скверу. Зараз же іржа з’явилась ще й на нових ліхтарях. Втратили свій початковий вигляд і лавочки. Міський голова нарікає на якість деревини, з яких вони були зроблені.

Владислав Атрошенко

«Підрядник, який робив ці лавки, саме на цій ділянці – сквер Богдана Хмельницького, питання були по якості саме деревини. Це з самого початку. І на наступних уже, на стометрівці – проспект Миру, це враховано було і більш якісні були скамійки».

І якщо заміну паркану у міськраді гарантують, то проблему з ліхтарями і лавочками, за словами Атрошенка, треба ще вивчати.

Владислав Атрошенко

«Те, що стосується ліхтарів, те, що стосується скамійок, це треба вийти і окремо подивитися. Там, де можна це виправити, буде виправлено».

Коли саме міська рада займатиметься цим питанням, Владислав Атрошенко не сказав.

Відео Сівер-центр


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає