Четвер, 25 квітня 2024, 11:20
Повна версія сайту
;

В Чернігові патрульні затримали чоловіка, який вкрав у жінки сумку

08:13 27.03.2018    Коментарі  
 

Зловмисник вирвав у жінки сумочкою з грошима та документами, але скористатися ними не встиг, його затримали патрульні поліцейські.

Вночі 25 березня по допомогу до поліції звернулася мешканка обласного центру і повідомила, що стала жертвою пограбування.

Незнайомий чоловік напав на потерпілу біля її будинку та відкрито заволодів жіночою сумочкою, в якій лежали гроші, паспорти та водійське посвідчення.

За вказаною адресою прибув екіпаж патрульної поліції. В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці по «гарячих слідах» затримали та доставили до Чернігівського відділу поліції місцевого неробу.

Чолов’яга у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Викрадені речі вилучені.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає