П'ятниця, 29 березня 2024, 01:42
Повна версія сайту
;

Поліція Чернігівщини забезпечила видворення іноземця, який 10 років незаконно прожив в Україні

16:22 27.03.2018    Коментарі  
 

В ході загальнодержавної операції «Мігрант» оперативники карного розшуку Головного управління Нацполіції в Чернігівській області спільно з Державною міграційною службою забезпечили видворення громадянина однієї з країн Кавказу, який незаконно перебував в Україні.

Нелегальний мігрант привернув до себе увагу правоохоронців, приїхавши провідати співвітчизника - відомого на батьківщині кримінального авторитета. В очікуванні депортації той утримується в Чернігівському пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні.

В процесі перевірки документів у відвідувача оперативники з’ясували, що в нього відсутні будь-які документи, які засвідчували б його право на перебування в Україні.


Громадянин хотів надурити поліцейських та співробітників міграційної служби, надавши підробну посвідку на постійне проживання. Зі слів чоловіка, він прибув до України 10 років тому і увесь час прожив у Одесі.

Відносно іноземця складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення та прийнято рішення про його примусове повернення на батьківщину. На виконання цієї вимоги нелегальному мігранту дали 24 години.

Оперативники карного розшуку поліції Чернігівщини разом з працівниками міграційного підрозділу забезпечили доставку іноземця до міжнародного аеропорту «Бориспіль» та відправили його до рідної країни. Іноземцю віднині заборонений в’їзд в Україну терміном на три роки.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає