Вівторок, 16 квітня 2024, 07:00
Повна версія сайту
;

Жителя Бобровиці засуджено до 6 років ув’язнення за крадіжку авто

10:10 28.03.2018    Коментарі  
 

За принципової позиції прокуратури вироком Бобровицького районного суду місцевого жителя визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

У судовому засіданні прокурором доведено, що у червні 2017 року обвинувачений у вечірній час, знаходячись на території комунального підприємства «Міськдобробут», скориставшись тим, що автомобіль марки Niva Chevrolet залишився без нагляду господаря, завів транспортний засіб та зник з місця злочину.

У подальшому, використавши транспортний засіб у власних цілях, обвинувачений залишив його у центрі населеного пункту. Під час протиправного користування транспортним засобом було пошкоджено ходову частину автомобіля.

Врахувавши позицію прокурора щодо суспільної небезпеки злочину, вчинення його в період непогашеної судимості за вчинення злочину проти безпеки руху та експлуатації транспорту, суд призначив, з урахуванням невідбутої частини за попереднім вироком суду, покарання у вигляді 6 років 5 місяців позбавлення волі.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає