Субота, 20 квітня 2024, 12:32
Повна версія сайту
;

Журналісти «Дитинцю» заявляють про залякування та напад на співробітників з боку представниці торгового центру Чернігова

16:31 29.03.2018    Коментарі 1  
 

Журналісти телеканалу «Дитинець» заявляють про напад та залякування зі сторони представниці ТРЦ «Голлівуд» Марини Рейко.

Це сталося, за словами директорки телеканалу, після виходу в ефір сюжету про ревізію у торговому центрі щодо пожежної безпеки.

«Ввечері 28 березня у нашому ефірі вийшов сюжет з інспекцією пожежної безпеки розважальних комплексів. 

Марина Рейко намагалася всіляко вплинути на нас, аби цей сюжет або не вийшов в ефір (залякувала перевірити наш офіс на протипожежну безпеку), погрожувала судом, або ж показати їй сюжет до ефіру з подальшим варіантом внесення її правок. Ми розцінюємо це тиском на редакційну політику телеканалу і його співробітників та співробітниць. Ми щиро сподівалися, що представниця центру після виходу сюжету в ефір заспокоїться і конфлікт на тому буде вичерпано. Проте ми не терпітимемо, коли людина спочатку представляється нашою колегою журналісткою, а далі в розмові сама ж зізнається, що вона піарниця ТРЦ, намагатиметься тиснути на редакцію»,- йдеться у заяві директорки «Дитинцю».

Крім того, журналіст направили колективне звернення до адміністрації ТЦ.

В свою чергу Марина Рейко заявляє, що її, як журналістку, вигнали з офісу телеканалу, коли та хотіла провести перевірку. Крім того вона зазначає, що отримала травму у той час, коли її начебто виганяли з офісу «Дитинця».


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість qwerty 2018-03-29 21:02:21

Все. Скоро атроха голивуд приберет.