Четвер, 25 квітня 2024, 15:59
Повна версія сайту
;

В Мені затримали злодіїв, які обікрали господарчі будівлі місцевих жителів

08:46 30.03.2018    Коментарі  
 

Днями до Менської поліції звернулося декілька місцевих жителів, які виявили зникнення речей. Кримінальна поліція оперативно спрацювала та «по гарячим слідам» вийшла на спритників, які поклали око на чуже майно.

У першому випадку менянка виявила, що вночі невідома особа проникла до її гаража та з автомобіля ВАЗ 21063 викрала акумуляторну батарею. Поліцейські оперативно встановили особу причетного до крадіжки 26-річного молодика. Він розказав правоохоронцям, що в гараж зміг проникнути безперешкодно, адже двері зачинені не були, а інше — справа техніки.

А от 55-річний менянин не шукав легкої здобичі, тож проник до підвального приміщення із навісним замком, який йому довелося пошкодити. Всередині непроханого гостя привабили чужі болгарка та дриль.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція Менського відділку поліції встановила, що до крадіжки причетний раніше судимий 55-річний нероба. Вдома у нього було знайдено чимало добра, яке ймовірно було викрадено: водяний насос, рибацькі снасті, велосипедні колеса та різноманітний господарський інструмент. Усе це направлено для проведення товарознавчої експертизи.

Інформацію про події була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України — крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає