Четвер, 28 березня 2024, 22:22
Повна версія сайту
;

Недобудова «Дворянського зібрання» на Валу більше не приватна власність. Тепер її можна знести

08:59 02.04.2018    Коментарі 2  
 

Постановою Київського апеляційного адміністративного суду залишено без змін рішення Чернігівського окружного адміністративного суду, яким задоволено позов прокуратури області в інтересах держави в особі Чернігівської міської ради до бюро технічної інвентаризації та управління адміністративних послуг стосовно скасування рішення про державну реєстрацію права власності за приватною структурою на об’єкт незавершеного будівництва, розташованого у м. Чернігові.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Вжиття заходів прокурорського реагування представницького характеру здійснено з метою усунення порушень вимог земельного законодавства, які виникли внаслідок фактичного позбавлення володіння, користування і розпорядження територіальною громадою міста Чернігова спірною земельною ділянкою.

Заявленню позову органами прокуратури передувало визнання в судовому порядку недійсним договору оренди земельної ділянки, на підставі якого ще у 2011 році у користування одному з господарюючих суб’єктів передано під забудову земельну ділянку на території архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній».

За рішенням суду, яке набрало законної сили, визнано протиправним та скасовано рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, згідно з яким за приватним товариством зареєстровано право власності на об’єкт незавершеного будівництва: Готельно-туристичний комплекс «Дворянське зібрання», що знаходиться на Чернігівському Валу та тривалий термін залишається недобудованим.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість атрон 2018-04-03 11:41:06

тепер владік може щось своє туда вліпить!

Гість рєзнік 2018-04-03 12:01:31

і шоб ви не самневалісь!