П'ятниця, 29 березня 2024, 11:23
Повна версія сайту
;

Розпочалася акція «Серце до серця»

16:55 02.04.2018    Коментарі  
 

По всіх регіонах України у період з 2 по 22 квітня проходитиме ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Почуй світ!», головною метою якої є збір коштів на придбання медичного обладнання для дитячих лікарень для дітей з вадами слуху.

Акція відбуватиметься тринадцятий рік поспіль і за цей час уже встигла набути загальнонаціональної підтримки. За дванадцять років діяльності фонду обласним дитячим лікарням було передано медичне обладнання на загальну суму майже 32 мільйони гривень. Минулого року спільними зусиллями по всій Україні волонтерами було зібрано понад три мільйони, завдяки яким закуплено і передано дитячим обласним лікарням у безоплатне користування медичне обладнання для діагностики і лікування зору.

Минулого року Чернігівська область за результатом збору коштів у період проведення акції «Я хочу бачити життя» зібрала –  більше 69 тисяч гривень.На зібрані в області кошти було придбано та передано в Чернігівську обласну дитячу лікарню сучасне медичне обладнання, що дало можливість лікувати дітей на більш якісному рівні, а саме:

- три апарата для динамічної офтальмохромотерапії;

- апарат для тренування акомодації.

Просимо долучитися до проведення акції, яка проходитиме цьогоріч під гаслом «Почуй світ!».

Рахунок для благодійних внесків:  р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної Філії ПАТ «КредоБанк», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227, призначення платежу: «Для Чернігівської області. Благодійний внесок на придбання медичного обладнання».

Партнером акції є ПАТ «КредоБанк», через мережу якого перерахування коштів здійснюється без комісії.

За додатковою інформацією звертатись до Ірини Симонової, обласного представника ВБФ «Серце до серця» та координатора акції у Чернігівській області (093-340-36-53; gastella30@gmail.com).

Не будьте байдужими!


Автор: Прес-служба Управління охорони здоров’я облдержадміністрації
Коментарів ще немає